Lars Marcelin Nielsen

Psykolog og ekstern lektor

Jeg lægger stor vægt på, at symptomer ikke blot fjernes, men at et forløb medfører en personlig udvikling, som sikrer varige forandringer og en større følelse af tilfredshed og tilstedeværelse i livet.

Særligt sensitive

Særligt sensitive mennesker opfatter typisk ting, som andre overser – alt det uhåndgribelige. Det er en bemærkelses-værdig evne, som kan komme til udtryk på meget forskellige måder.

Det kan være lidt af en udfordring at være særligt sensitiv i en kultur, hvor udadvendthed hyldes og sensitivitet og dybsindighed kan opfattes som svaghed eller vaghed. Men det kan på mange måder være en styrke og give en oplevelse af dybde og nærvær, når man har lært at leve med det særlige træk og skabe de rette betingelser og rammer for sit liv.

At være særligt sensitiv er ikke en diagnose. Det er et karaktertræk, hvor der, ligesom det gælder for andre karaktertræk, hører nogle fortrin og nogle udfordringer med.

I terapi vil man som særligt sensitiv have man brug for rolige omgivelser og tid til fordybelse. Dette vil give hurtigere og bedre resultater.

Ønsker at bestille tid til en samtale så kan du
gøre det her så ring eller kontakt mig på mail

28 93 08 74
Skriv