Lars Marcelin Nielsen

Psykolog og ekstern lektor

Jeg lægger stor vægt på, at symptomer ikke blot fjernes, men at et forløb medfører en personlig udvikling, som sikrer varige forandringer og en større følelse af tilfredshed og tilstedeværelse i livet.

Om mig – Din psykolog på Nørrebro

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har, sideløbende med privat praksis, igennem mange år været ansat i Kræftens Bekæmpelse som projekt- og kursusleder med træning af sundhedspersonale i samtaleteknik og udvikling rådgivningskoncepter til kommuner, hospitaler og rådgivninger. Desuden har jeg i perioder haft samtaler med kræftpatienter.
Siden 2014 har jeg været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor. Her underviser jeg medicinstuderende i faget “Medicinsk psykologi” og tandlægestuderende i faget “stress, angst og kommunikation”.
Tidligere har jeg arbejdet i psykiatrien med misbrugsproblematikker og spiseforstyrrelser og været rådgiver hos Psykiatrifondens rådgivning.
Siden 2001 har jeg drevet selvstændig virksomhed, hvor jeg har ydet supervision til sundhedspersonale og rådgivere og tilbudt kurser og undervisning i rådgviningsmæssige færdigheder, herunder blandt andet Motivationssamtalen, Kognitiv adfærdsterapi og ACT.

De sidste 6 år har jeg haft klienter i privat praksis og er nu tilknyttet Psykologhuset Broen, hvor jeg også er partner.
Jeg modtager løbende supervision og efteruddannelse for at være opdateret med teori og metode, så jeg kan tilbyde den bedst mulige behandling. I terapien anvender jeg især de nyere retninger: Kognitiv terapi, ACT (acceptance and commitment therapy), Motivational Interviewing og Metakognitiv terapi.
Du kan læse mere om min måde at arbejde på ved at klikke på Terapi i sidemenuen. Læs også om de forskellige behandlinger jeg blandt andet tilbyder under Emner.

Uddannelse

Kurser

Undervisningserfaring

Ansættelser